Noutati-Anunturi - scoala george emil palade buzau - UNREGISTERED VERSION

Go to content

Main menu

Noutati-Anunturi

***
Mesajul Consiliului Elevilor Școlii Gimnaziale ”G.E. Palade” Buzău cu ocazia Centenarului

***

***
„ULTIMA STAŢIE” PRIMA EDIŢIE A TURNEULUI „ŞAHUL CĂLĂTOR” S-A ÎNCHEIAT
Turneul interactiv „Şahul Călător!, care se adresează elevilor buzoieni s-a încheiat astăzi. Festivitatea de premiere a avut loc în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „George Emil Palade”, unde au fost premiaţi primii 100 de participanţi.


detalii aici: http://www.campusbuzau.ro/ultima-statie-prima-editie-a-turneului-sahul-calator-s-a-incheiat/

imagini aici:
http://centenarbuzau.ro/manifestari/premiere-sahul-calator/
***

Platforma Electronica de Management Educational - Adservio (Catalogul electronic).

  • Începând din luna decembrie 2017, Școala Gimnazială ”George Emil Palade” Buzău pune la dispoziția profesorilor, părinților și elevilor Platforma Electronica de Management Educational - Adservio (Catalogul electronic). Acesta poate fi accesata atat din tara, cat si din strainatate de pe orice suport PC, tableta, laptop, telefon mobil cu o simpla conexiune la internet.

  • In unitațile in care se utilizeaza Adservio, rata absenteismului s-a redus cu peste 64%, a crescut media generală cu peste 1 punct, s-au inregistrat rezultate mult imbunatatite la testarile nationale si comunicarea intre parinti, profesori si elevi.

  • Adsevio va ajuta sa aveti totul organizat si sa fiti informati in orice moment cu privire la activitatea profesorilor si a elevilor din scoala.

 
Back to content | Back to main menu